Waar moet je op letten als je een pakketje opstuurt via vinted

ethnic woman entering house with cardboard boxes
Photo by Liza Summer on Pexels.com

Eens in de zoveel tijd is het nodig om onze kledingkast een flinke schoonmaakbeurt te geven. We willen het niet, maar soms moeten we afscheid nemen van spullen die al jarenlang ongebruikt in de kast liggen. Vaak is de kleding nog in prima staat om hergebruikt te worden. Door deze online te verkopen, verdien je er nog een extra zakcentje aan! Er zijn veel websites waar je dit op kunt verkopen, zoals martkplaats, marketplace van facebook of vinted. Eenmaal verkocht, doe je dit op de post om het naar de koper te sturen. In deze blogs hebben we een aantal tips voor je als je pakketjes wil opsturen na het verkopen van artikelen via vinted!

De verzendkosten zijn voor de koper

Voor veel mensen is het demotiverend om hun spullen online te verkopen vanwege de verzendkosten die ze moeten betalen voor het opsturen van een pakketje. Het voordeel van vinted is dat de verzendkosten inbegrepen zitten bij de prijs van het artikel, waardoor jij zelf niks hoeft te bepalen! De koper betaalt deze verzendkosten. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven hoe groot het pakketje is (klein, middel of groot). Vervolgens stuurt vinted jou een verzendlabel die je op het pakketje kunt plakken!

Gebruik niet te grote verpakkingen

Wanneer je een pakketje opstuurt, wil je dat deze heel aankomt. Het is erg vervelend als de koper een kapot artikel binnen krijgt. Zorg er daarom voor dat je de artikelen niet te groot in pakt. Sieraden die je verkoopt zoals kettingen of oorbellen kunnen makkelijk in een brievenbuspakket worden opgestuurd. Schoenen kun je beter in dozen opsturen om schade te voorkomen. Afhankelijk van hoeveel kleding je samen op wil sturen, kun je deze in zakken of dozen opsturen.

Pak het pakketje netjes in

Zorg ervoor dat je de pakketjes netjes inpakt. Stop de artikelen bijvoorbeeld in hergebruikte verpakkingen van andere pakketjes of andere dozen. Zorg ervoor dat je het pakketje goed afsluit, maar gebruik niet al te veel plakband. Naast dat het verspilling is van het plakband, is het ook zeer vervelend als de koper 30 minuten bezig is om het pakketje te openen. Plak de verzenlabel op een duidelijke plek voor de bezorger en schrijf met een duidelijk handschrift het adres op. Breng deze vervolgens naar een postkantoor om deze op de post de doen!

Vorige

Een beginnersgids voor elektrische gitaren

Volgende

3x tips voor het investeren vanaf je telefoon of laptop

Follow Us