Powerbank: Action & beste goedkope powerbanks

Wil jij nooit meer zonder energie komen te zitten voor je telefoon, laptop of oortjes? Wat dacht je van een powerbank! Hiermee ben je altijd verzekert van extra energie en kun je overal makkelijk en snel opladen.

Om de ideale powerbank te vinden kun je kijken naar hoeveel stroom deze oplevert en de prijs. Vandaar dat we in dit artikel gaan kijken naar de beste goedkope powerbanks, van de Action. Benieuwd naar hoe je goedkoop van extra stroom kan genieten? Laten we dan snel beginnen!

Waar moet je vooral op letten bij het kiezen van een powerbank?

In dit artikel zullen we veel verwijzen naar vermogen en opslagcapaciteit. Het vermogen bepaalt hoe snel de powerbank oplaad en hoe hoger de mAH hoe meer stroom de powerbank kan opslaan.

Op basis van deze factoren en de prijs hebben wij de beste goedkope powerbanks in 2022 geselecteerd voor jou en kun jij zelf kijken wat het beste bij je past!

De goedkope en uitstekende powerbanks van de Action

Hieronder hebben we enkele powerbanks op een rijtje gezet die alle voldoen aan de criteria van de beste goedkope powerbanks. Op deze manier kun jij zelf kiezen welke modellen je wilt hebben en ontdek je de voordelen.

Re-load powerbank – 5.000 mAH

Als eerst beginnen we met een powerbank die voor slechts €7,95 is op te pikken bij de Action. De Re-load Powerbank met 5.000 mAH is ideaal voor mensen die snel willen beschikken over stroom.

Je telefoon is binnen 40 minuten voor 50% opgeladen en zo is de powerbank ideaal als je ergens heen gaat waar geen stopcontact is. Met deze powerbank laad je gerust je hele telefoon op en hoef jij je dus geen zorgen te maken over lege apparaten.

Ook het opladen van de powerbank is erg gemakkelijk en werkt net zoals het opladen van je telefoon. Inpluggen en opladen, en je hebt een extra beetje energie.

Re-load powerbank – 10.000 mAH

Zoek je nu naar een powerbank met iets meer vermogen die niet alleen je telefoon oplaad maar ook je laptop of tablet? Met de Re-load powerbank – 10.000 mAH beschik je over het dubbele vermogen van de 5.000 mAH.

Opnieuw beschik je over dezelfde oplaadsnelheden en het gemak van een powerbank. Het grootste voordeel is alleen dat je nu nog meer energie op zak hebt.

Het is nu zeker geen probleem, aangezien je nu al bijna je gehele arsenaal aan apparatuur gemakkelijk kunt opladen. Dit maakt het ideaal om op elke plek te kunnen werken zonder je zorgen te hoeven te maken over een stopcontact.

En dit allemaal voor slechts €9,95!

Grixx powerbank – 20.000 mAH

Wil je nu helemaal nooit meer zonder stroom komen te zitten? Dan is de Grixx powerbank dé powerbank voor jou! Deze powerbank heeft een opslagvermogen van 20.000 mAH en zo zou je zelfs hele dagen aan een stuk door met stromen kunnen zitten.

Ideaal voor vakanties of wanneer je bijvoorbeeld de natuur in duikt. Bovendien kun je de powerbank aansluiten op verschillende apparaten tegelijk. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken over lege telefoons, speakers of laptops.

Dankzij de Grixx Powerbank met 20.000 mAH zit je nooit meer zonder stroom en kun je zelfs dagen achter elkaar genieten van genoeg stroom. Voor slechts €19,95 kun je zorgeloos genieten van zeeën aan stroom.

De beste goedkope powerbanks in 2022

We hebben nu dus al gekeken naar de beste goedkope powerbanks bij de Action, maar er zijn er natuurlijk nog wel meer. Vandaar dat we hieronder gaan kijken naar enkele powerbanks die niet bij Action vandaan komen maar wel erg goed zijn.

Daarnaast zullen de prijzen ook erg voordelig zijn, waardoor je niet alleen een goede powerbank in huis haalt maar ook nog eens voordelig.

Anker PowerCore 5000 mAh Powerbank

Powerbanks horen natuurlijk extra stroom te geven, maar het gemak is ook een belangrijk aspect. Met de Anker PowerCore 5000 mAh Powerbank geniet je van genoeg energie en is het gemaakt voor gemak.

Deze powerbank heeft een tubeachtige vorm die makkelijk in je broekzak past naast je telefoon. Zo zou je in theorie je telefoon kunnen opladen terwijl je op pad bent. Dat is natuurlijk ideaal als je ergens naartoe moet en je telefoon is leeg.

Verder is het een compact formaat wat je overal kwijt kan en nooit in de weg zit. Voor een prijs van slechts €24,95 is dat zeker een fantastische aankoop.

Trust Mobile Primo Powerbank – 10.000 mAh

De volgende powerbank in deze lijst is de Trust Mobile Primo Powerbank – 10.000 mAh. Dit model powerbank is uitermate simplistisch en beschikt over een grote stroomopslag. Bovendien kun je met deze powerbank razendsnel opladen en genieten van volle apparaten.

Ook kun je met de Trust Mobile Primo Powerbank – 10.000 mAh 3 verschillende apparaten tegelijkertijd opladen. Zo kun jij bijvoorbeeld je laptop, telefoon en e-reader opladen op hetzelfde moment zonder dat je telkens moet wisselen.

Het ontwerp is erg smal en compact wat het dan weer makkelijk maakt om bijvoorbeeld mee te nemen in je broekzak. Op deze manier kun je gemakkelijk deze powerbank overal mee naartoe nemen en ook overal je apparatuur opladen!

Innova Essentials Powerbank – 20.000 mAh

Op zoek naar iets met meer stroomopslag bij je powerbank? Ga dan voor de Innova Essentials Powerbank – 20.000 mAh, deze powerbank bevat voor wel 6x het volledig opladen van je telefoon aan stroom.

Gecombineerd met het relatief slanke design en het gewicht, maakt dit tot een geweldige powerbank om ten alle tijden te gebruiken. Als de powerbank eenmaal is opgeladen hoef jij je helemaal geen zorgen meer te maken over een te kort aan stroom.

Met de Innova Essentials Powerbank – 20.000 mAh zit je namelijk nooit zonder stroom en neem je deze gemakkelijk overal mee naartoe!

Kies je de beste goedkope powerbank!

Als het goed is heb je nu enkele powerbanks bekeken en misschien ook wel op het oog. Kies zelf welke powerbank aansluit op jouw wensen en geniet van de extra stroom die deze powerbank je kan opleveren!

Vorige

Podcast tips: 10 beste Nederlandse podcasts van dit moment 

Volgende

Samsung of iPhone: Welk merk is beter?

Follow Us