Dit zijn de mooiste bandjes voor je Apple Watch

Dit zijn de mooiste bandjes voor je Apple Watch

Heb je een Apple Watch? Dan heb je een standaard bandje meegeleverd gekregen. Misschien gebruik je deze naar volle tevredenheid en wil je er gewoon nog een paar bandjes bij, of is het toch niet helemaal je ding. Een bandje voor je Apple Watch geeft het horloge een persoonlijke touch. Daarnaast heeft het nog een functie: het beschermt je Apple Watch. Want als je een stevig bandje hebt, hoef je niet bang te zijn dat je Watch van je arm valt.

Apple Leather Link

Apple heeft haar eigen bandje van leer ontwikkeld: de Leather Link. Dit is een verrassend betaalbaar bandje van nog geen 100 euro. Je kunt de Leather Link gebruiken op alle Apple Watch Series, van 1 tot en met 9 + SE en Ultra. Het bandje is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Net als het horloge van Apple zelf, zijn ook de Apple Watch bandjes van hoge kwaliteit. Je weet zeker dat het bandje van Apple past: het horloge zelf is immers van dezelfde fabrikant. Zoals Apple betaamt, krijg je ook een hoge mate van garantie op het product.

Spigen Lite Fit

Spigen ken je uiteraard van de screenprotectors en de cases voor de iPhone. Het merk heeft zich nu ook aan bandjes voor de Apple Watch gewaagd. En niet zonder succes, want we kunnen de geproduceerde bandjes zeker stijlvol noemen. De Lite Fit is speciaal ontwikkeld om je Apple Watch als sporthorloge te gebruiken. Ook deze bandjes zijn geschikt voor de Apple Watch Series 1 tot en met 9, en ook voor de SE en de Ultra.

Lite Fit-bandjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart met oranje en volledig oranje. Over de prijs hoef je je ook geen zorgen te maken, want je hebt al een dergelijk bandje voor nog geen 25 euro.

iMoshion Milanees bandje

De Milanese loop is een ware legende als het gaat om bandjes voor de Apple Watch. Apple maakt deze zelf, maar met een behoorlijke prijs. Een bandje kan zo meer dan 100 euro kosten, en dat is voor de meeste mensen toch wel stevig. Gelukkig is daar iMoshion: een veel goedkoper merk dat graag de voordelen van de Milanese loop van Apple overneemt.

iMoshion noemt het bandje simpelweg een ‘Milanees magnetisch bandje’. Het is beschikbaar voor de verschillende soorten Apple Watches, in verschillende afmetingen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor zwart, champagne gold, grijs, goud, of paars. Ter vergelijking: een bandje van iMoshion heb je al voor onder de 20 euro. Dat is toch een heel andere prijs dan die van Apple zelf.

Vorige

Het belang van ergonomie: verbeter je computerervaring met Azerty

Follow Us