Ik ga naar mijn werk en neem deze 5 dingen mee!

formal man with tablet giving presentation in office
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Maandag is weer aangebroken, wat betekent dat je weer een week aan het werk mag. Je hebt een heerlijk weekend achter de rug en kan weer fris aan de week beginnen. Bij de bouw begint de dag vroeg. Je rijdt vroeg in de ochtend richting het project waar je mee bezig bent en gaat aan de slag. Maar wat zit er allemaal in het busje van iemand die naar de bouw gaat?

1. Veiligheidsuitrusting

Eén van de belangrijkste dingen die standaard in een busje van een bouwvakker zit is veiligheidsuitrusting. Het is namelijk belangrijk dat je altijd veilig te werk gaat. In de bouw ben je vaak met zware en gevaarlijke apparaten bezig. Daarnaast werk je ook vaak op hoogtes waar je liever niet van naar beneden wilt vallen.

2. Gereedschap

Wat je natuurlijk ook zeker weten niet kan vergeten is je gereedschap. Zonder gereedschap kun je namelijk niet eens aan de slag. Het hangt natuurlijk af van wat voor werk je die dag gaat uitvoeren, maar je gereedschapskist heb je altijd ingepakt. Het kan namelijk altijd van pas komen. Daarnaast pak je ook je LED bouwlampen in, je wil namelijk verzekerd zijn dat je overal goed licht hebt. Alleen zo kan je veilig en nauwkeurig te werk gaan.

3. Materialen

Daarnaast is het ook belangrijk dat je het materiaal mee hebt waar je die dag mee aan de slag gaat. Denk hierbij aan cement, bakstenen, houd, pijpen of kabels. Allemaal materialen die je die dag kan gebruiken. Misschien ga je wel een nieuwe vloer leggen. Of juist een plafond leggen. Het maakt niet uit wat je gaat doen, het is altijd handig dat het materiaal ook aanwezig is.

4. Eten en drinken

Het ligt misschien voor de hand liggend, maar natuurlijk wordt er ook eten en drinken meegenomen. Op de bouw wordt er hard gewerkt. Je hebt dus veel energie nodig om fysiek werk te doen. Daarom is het belangrijk dat je voldoende eten en drinken mee neemt. Je hebt het niet alleen verdiend, maar je krijgt er ook energie van.

5. Communicatiemiddelen

Het is belangrijk dat je op de bouw in contact blijft met je collega’s. Maar ook is het handig dat je elk moment contact kan opnemen met de opdrachtgever. Zo kun je vragen stellen over de opdracht zelf en bevestiging krijgen. Zorg daarom dat je altijd een mobiele telefoon bij je hebt. 

Vorige

Wat zijn de verschillen tussen Nintendo en Xbox?

Volgende

Gezelligheid in huis met LED dimmers

Follow Us